Stockholm Hotell

Besöker man Stockholm så måste man göra det på riktigt! Det innebär att man måste se om inte allt åtminstone de viktigaste platserna som huvudstaden har att erbjuda! I och med att Stockholm anses vara en ut av dem vackraste städerna i Europa enligt många så kan man bara inte gå miste om den vid ett besök! Ta till exempel gamla stan med alla sin souvenir butiker och alla dem väl bevarade husen från 1600- talet.

Vy över Gamla stan från Monteliusvägen på Södermalm i december 2009. Längst till vänster syns en del av Riddarholmen och mitt i bild reser sig Tyska kyrkans spetstorn. I förgrunden pågår arbeten med Söderströmstunneln för Citybanan.

Jag tycker själv att om man nu är i Stockholm och vill verkligen njuta av denna fantastiska stad så ska man göra några övernattningar på det bästa hotell staden har, och det är utan tvekan Sheraton Hotell.

Med sitt läge så kan den som tar in på detta hotell ha tillgång till allt staden har att erbjuda med en kort promenad! Här kan du blicka ut genom fönstret och se Gamla Stans historiska byggnader, Söders höjder och Stadshuset i all sin prakt. Ekoby Stockholm.

Även “weekend stockholm” kan bli ett oförglömligt minne om man tillbringar på ett femstjärnigt hotell stockholm! Och i det här fallet Sheraton hotell stockholm. Ha ett trevligt besök!