Festlokal och Eventlokal i Stockholm

Är det dags för den årliga företagsfesten? Letar du en central och modern lokal för ditt event i Stockholm?

Idag finns det många olika aktörer som erbjuder event- och festlokaler i Stockholm.  Men det är endast några få som ligger mitt i Stockholm city och som är nyrenoverade och har alla moderna faciliteter. En av de nyaste och mest populära alternativen för företagsevent och för de som vill hyra festvåning i Stockholm är det av Stureplansgruppen moderna Sergelhub.

Sergelhub ligger centralt beläget med några få minuters gångväg från Stockholm centralstation, T-banan, Pendeltåg, restauranger och allt annat som Stockholm kan erbjuda.

Kanske du vill kombinera ett dagsevent med en mysig middag på restaurang i Gamla stan? Då tar du dig från Sergelhub till Gamla stan på cirka 10 minuter!

Massa erfarenhet av mässor, events och fester

Stureplansgruppen är en av Nordens mest erfarna aktörer när det kommer till att anordna allt från möten, TV–sända galor med middagar till mingel och mässor vilket är en garanti för att du och ditt företag eller dina gäster är garanterade ett proffsigt och seriöst bemötande och får den service som du förväntar dig.

Sergelhub ligger som sagt super centralt vid Sergels torg (se mer om Sergels torg här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Sergels_torg) och har flera olika coola samt moderna lokaler som du kan hyra. Oavsett om ni är ett litet sällskap eller om ni ska anordna ett stort event för flera hundra besökare kan du hyra en lokal som passar dig och ditt sällskap. Så om du ska boka en festlokal i Stockholm eller vill ha ett unikt mötesrum med modern och häftig känsla så kommer du hitta det hos Sergelhub.