Ska ledningsgruppen på konferens?

Solna stad är en förort till Stockholm, nära belägen till alla behov som resenärer i Stockholm kan ha. Närområdet kan erbjuda de mesta av det bästa som man kan önska sig, vare sig det är shopping i Mall of Scandinavia, en fotbollsmatch på Friends Arena, en solig dag i Hagaparken eller en dag med klättring på Solna klättercenter. Med max 10 minuters resa in till centrala Stockholm med valfritt fordon, bil, tunnelbana eller pendeltåg, är staden det perfekta stället att slå sig ner på, vare sig du är turist, korttids- eller långtidsboende i Stockholmsområdet.

 

För dig som överväger en flytt till Stockholm bör Solna vara ett av dina hetaste alternativ. Staden visar på samma trend som i Stockholm i överlag, med en god tillväxt och stark ekonomi. Närheten till innerstaden men med känslan av en förort lockar till sig invånare i alla åldrar. Solna har sedan länge haft stora satsningar på barn- och ungdomsverksamhet, både inom skola och idrott, och med vackra inslag av naturområden i närheten gör det till en plats för människor i alla olika delar av livet.

Söker du hotell för ledningsgrupp? Många företag har valt att placera sina huvudkontor i närområdet av en anledning. Som tidigare nämnt är tillgängligheten till innerstad och kommunikationer utan att ha känslan av en storstad någonting som står ut i Solna. Flera hotellkedjor erbjuder olika upplevelser som kan passa för era behov som gym- och relaxavdelningar, mat i världsklass och närhet till fritidsaktiviteter. Om ditt företag söker konferens hotell, ha då Solna i åtanke.

 

För turisten är Solna det självklara valet. En klassisk svensk förort med goda resmöjligheter och många boendealternativ, shopping i världsklass runt hörnet, mat från alla världens hörn och aktiviteter i mångfald. Med 40 minuters resa från Arlanda flygplats utan att behöva ta sig in i Stockholms innerstad är det den perfekta platsen att ha hembasen för resan till Sveriges huvudstad.

 

Solna stad är en grundpelare av vad som är Stockholm och oavsett vem du än är kan du dra nytta av vad förorten har att erbjuda. Inbitna Stockholmare, nyinflyttade familjer, turist eller affärsman spelar ingen roll, Solna har någonting för alla och envar. Ta dig tiden för ett besök och se vad du kan hitta, du kommer inte att bli besviken.